BOWLING CENTAR 300 - samo 52 kn po osobi za 2 sata bowlinga, Jumbo pizzu i 3 litre piva

Uživajte s društvom u vrhunskoj zabavi svakim danom u centru BOWLING 300 u blizini City Centra One! AMEX i Diners na rate

279 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
520.00kn 312.00kn

OPIS PONUDE

Sportsko zabavna društvena igra &‐ bowling, sve je popularniji i privlačniji oblik rekreacije i zabave za sve naše sugrađane. Razlog tomu je vrhunski opremljen i izrazito ugodan ambijent centra BOWLING 300 koji vam samo u današnjoj ponudi donosi paket za do 6 osoba i uključenih 2 sata bowlinga, „Žirafa“ pivo od 3 litre, XXL jumbo pizzu i najam potrebnih 6 pari cipela. Ponuda je iskoristiva svakim danom od 17h do kraja radnog vremena, što je idealan način da se opustite nakon cjelodnevnog posla ili učinite svoj vikend puno sadržajnijim i zanimljivijim.


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na bowling paket za 6 osoba: bowling u trajanju od 2 sata, najam 6 pari cipela za kuglanje, 1 Jumbo pizzu i 'žirafa' pivo od 3 litre ∙ 1 osoba može iskoristiti neograničen broj kupona ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Kuponi se mogu spajati (uz najavu partneru) ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Savska Opatovina 36 (u blizini City Centra One) ∙ Termini iskoristivosti kupona od PON-ČET 17-24h, PET-SUB 17-01h, NED 17-23h ∙ Obavezna je telefonska najava partneru minimalno 2 dana unaprijed i rezervacija termina na 01/ 3893-582 (kontakt ostvariv unutar radnog vremena Bowling centra) ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a na isti nije došao ili ga otkazao barem 24h ranije ∙ Rok iskoristivosti kupona do 28.02.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

BOWLING CROATIA

Postoji više vrsta kuglanja a nama su najpoznatije kuglanje na 9 čunjeva i bowling, koji je zapravo kuglanje na 10 čunjeva. U BOWLING CENTRU 300 organiziraju se domjenci, poslovne prezentacije i sastanci, te team-building. Uz veliku ponudu i hrane i pića u restoranu nude se i sportske aktivnosti u potpuno novom sportu u Hrvatskoj. U nastojanju da bowling ponude svima, napravili su i dodatne preinake u samom centru, te izradili bowling rampe, kako bi omogućili osobama s invaliditetom sudjelovanje u ovom novom obliku sporta i zabave. Centar raspolaže sa 400 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži. Također, u ponudi imaju odličnu hranu iz vlastite kuhinje, pizze, slastice, cocktaile, te bogat izbor domaćih i stranih pića. Veselimo se vašoj posjeti i mogućnosti koju smo uspjeli napraviti kako bismo vam omogućili sudjelovanje u ovom novom obliku sporta i zabave.

KONTAKT I LOKACIJA

BOWLING CROATIA
Savska Opatovina 36, Zagreb
098/ 9495-548, 01/ 3893-582
info@bowling.hr
http://www.bowling.hr

Trenutno aktivne ponude